Esittely

Kopun kristillinen koulu tarjoaa maksutonta kristillisiin perusarvoihin ja elämänkatsomukseen pohjautuvaa perusopetusta vuosiluokille 1-6. Suunnitteilla on aloittaa myös esiopetus.

Koulu on tarkoitettu kaikkiin kirkkokuntiin kuuluville oppilaille; koulun toimintakulttuuri on yhteiskristillinen.

Kopun kristillinen koulu on perustettu v.1966 Helsingissä ja se on toiminut Nummelassa v:sta 1992 lähtien. Valtion tukeman, korvaavan koulun aseman se sai v. 1997.

Koulun tukiverkosto koostuu eri kristillisistä seurakunnista ja muista kristillisistä kouluista, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä. Teemme yhteistyötä myös muiden vihtiläisten koulujen sekä päiväkotien kanssa.

Vanhempainyhdistys Kopun koulun ystävät ry on kiinteästi mukana koulun toiminnassa.