Iltapäiväkerho

Iltapäiväkerho "Viiru ja Pesonen" toimii Kopun koulun tiloissa viitenä päivänä viikossa.

-kerho alkaa koulupäivän päätyttyä klo 17.00 asti.

Iltapäiväkerhon ohjelma:

• läksytuokio ruokasalissa klo 13.00 alkaen
  • välipala ja lepohetki klo 14.00 alkaen
  • päivittäin vaihtuvan teeman mukaista tekemistä

Ulkoilemme sään salliessa pelaten ja leikkien.

Iltapäiväkerhosta ei saa poistua ilman ohjaajan ja huoltajan lupaa.

Jos lapsen kerhopäivän pituuteen tulee muutoksia, tulisi siitä ilmoittaa suoraan ohjaajalle, puh. 045 163 1330.

Iltapäiväkerho toimii koulun takkahuoneella sekä koululla. Toimintaa järjestetään kouluaikojen mukaisesti maanantaista perjantaihin Koulupäivän päättyessä-17.00, lomia edeltävinä päivinä klo -16.00 ja lukuvuoden päätöspäivinä tarvittaessa 14.30 asti.

Iltapäiväkerhoon ovat tervetulleita muutkin kuin Kopun koulun oppilaat.

Ilmoittautuminen tapahtuu Haku Iltapäiväkerhoon - sivun kautta.

Kerhomaksut ovat:

5 pv / viikko  =  120 € / kk klo 17 asti, 100€/ kk klo 16 asti
3 pv / viikko  =  80 € / kk

2pv/ viikko = 55€/ kk
1h odotustunti 3€ (välipalan kanssa 5€), koko iltapäivä 10 € välipalan kanssa

Sisaruksista myönnettävä alennus saman perheen lapsista seuraavasti:
perheen toisesta lapsesta - 25 %
kolmannesta lapsesta - 40 %

Alennus lasketaan pienemmän kuukausimaksun maksavasta lapsesta.

Elokuun kerhomaksu on puolet kuukauden maksusta, ja se laskutetaan syyskuun laskun yhteydessä. Muilta kuukausilta veloitetaan koko kuukauden kerhomaksu. Laskutus tapahtuu kuukausittain.

Jos lapsi ei sairauden vuoksi voi kalenterikuukauden aikana osallistua iltapäivätoimintaan yli 10 päivänä, maksusta peritään vain puolet. Jos sairaudesta aiheutuva poissaolo kestää koko kalenterikuukauden, maksua ei peritä.

Jos lapsi ei muusta syystä osallistu toimintaan koko kalenterikuukautena, maksuna peritään puolet kuukausimaksusta.

Iltapäiväkerhon lisäksi koululla on vaihtuvalla teemalla olevia harrastekerhoja, joihin kaikki oppilaat ovat tervetulleita osallistumaan.